10 юни 2015 г.

На гости на списание „Моето бебе и аз“

Няма да крия вълнението си от факта, че “Sentiments in the kitchen…”  получи своето първо признание и място между страниците на едно толкова любопитно, интересно и полезно списание, каквото е „Моето бебе и аз“. Списание, което от години е в помощ със съвети и идеи на жените и младите майки в не леката им задача, да се справят с всички предизвикателства на майчинството и отглеждането на здрави и щастливи деца. В началото на миналия месец получих писмо от Янка Петкова, редактор в списанието, с което ме канеше да гостувам в рубриката, представяща авторки на блогове и техните творения. Рубрика, която има за роля да вдъхнови своите читателки, да развихрят способностите си и да творят чудеса.

Рецептата, която избрахме да споделим в юнския, 146-ти брой е на "Селски черешов тарт с пълнеж от Лемон кърд и Маскарпоне"която редовните посетители на блога вече знаят, а за читателите на „Моето бебе и аз“, както и за новите тук, ще е едно вкусно предизвикателство, с което си струва да се заемат, докато черешите са все още на дневен ред и пълнят пазарите.









Изключително съм благодарна за вниманието, интереса и комплиментите към мен самата и блога! Благодаря ти, Янка!


 

На списание  „Моето бебе и аз“ пожелавам нарастващ и неспирен интерес, много нови фенове и успехи, а на всичките му читатели и на вас, които поглеждате тук - едно вкусно, слънчево и безгрижно лято, изпълнено с много положителни емоции и щастливи моменти!




16 коментара:

  1. Ирме, усеща се вълнението ти и е толкова хубаво! Да ти е честита радостта, заслужаваш го напълно! Искрено ти пожелавам още много такива моменти, в които да усещаш удвлетворение и много ново вдъхновение. :)
    Сигурна съм, че читалите ще останат доволни, пък и как вкусно пак посрещаш. :)
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасно стои публикацията и снимката в списанието! Поздравления, Ирме! Много се радвам!

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления, Ирме!
    Напълно заслужена покана и признание!
    А изборът на десерт е прекрасен!
    Сърдечни прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Поздравления, Ирме! Напълно заслужена покана! Толкова изискан блог, воден от теб със стил и красота няма как да не бъде забелязан!
    Чудесно представяне на страниците на списанието! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честито гостуване ,Ирме!
    Прекрасни домакини,а за твоето представяне нямам думи...Прелестен тарт,достоен за малките ни сладки дечица,чийто майки съм сигурна ,че са запретнали ръкави:)!
    Прегръдки и слънчев ден!

    ОтговорИзтриване
  6. Поздравления, скъпа! Прекрасно представяне с много подходяща и тематична рецепта! Прекрасна медийна изява! Списанието наистина е сред най-добрите. Прегръдки!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за милите коментари и комплименти, дами!
    За мен бе нещо напълно неочаквано, изненадващо и разбира се, много приятно преживяване. За всичко това обаче заслуга имате и вие, редовните гости, приятели на блога - вашата подкрепа, коментари и доверие винаги са ме окуражавали и стимулирали да продължавам, въпреки неувереността ми в това начинание и ето, вече цели три години ви занимавам с вълненията си в кухнята. Щастлива съм, че ви има! Всяка една от вас заслужава не по-малко подобно признание и съм сигурна, че скоро ще го получите, мили момичета. :)
    Прегръдки за всички ви!

    ОтговорИзтриване
  8. Ирме, с твоите прекрасни десерти можеш само да красиш всяко списание и да увеличиш продажбите му:))
    Обаче тематично - що не турна снимка и на някое от "бебетата" ти - я мъжО, я синчето, я наистина някое от внуците дребосъчковчета- чуждоземчета:), дори твоя не видях!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. СЪрдечно ти благодаря за комплимента., .Весе! :) Сега на въпроса: не смятам, че е необходимо да показвам когото и да било от семейството си в публичното пространство, още по-малко в случая, но специално за теб, ще се подготвя със снимков материал, само да се видим... ;)
      Прегръщам те, мила и ти желая прекрасно лято с още по-прекрасно настроение!

      Изтриване
    2. Чакам си аз срещичката:)

      Изтриване
  9. Поздравления,Ирме,великолепна рецепта си избрала за читателите на списанието,комплименти!Успешна лятна седмица!

    ОтговорИзтриване
  10. Ама така и трябва, Ирма! Хубавите и ценните идеи трябва да се споделят, а за по-хубав начин не се сещам. Поздравления и нови участия ти пожелавам.
    Десертът ти е уникален!

    ОтговорИзтриване
  11. Поздравления и от мен, Ирме,
    Напълно заслужено признание - прекрасна рецепта,
    страхотно представяне и гостуване ... много комплименти за теб!

    ОтговорИзтриване
  12. Ирме, няма как такова прелестно местенце, списвано от толкова слънчев човек, да не бъде забелязано! Поздравления за десерта и много прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  13. Марте, Дианка, Игличе, много ви благодаря, момичета!
    Хубаво лято ви пожелавам!
    Прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  14. Не знам как съм пропуснала да те поздравя Слънце?
    Имаше един момент в който не поглеждах много много какво се случва по блоговете :(
    Радвам се за теб и те прегръщам :)
    Тарта ти е прекрасен, догодина по черешово време ще си го направя :)

    ОтговорИзтриване