tag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post7893431150188517487..comments2024-02-10T19:39:37.155+02:00Comments on Sentiments in the kitchen ...: Бутер, бутер, бутерки Irmahttp://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-13475154738447546912013-06-22T16:10:16.619+03:002013-06-22T16:10:16.619+03:00Благодаря! Радвам се, че са ви допаднали вариантит...Благодаря! Радвам се, че са ви допаднали вариантите с бутер тесто! И заповядайте отново! :)<br />Поздрави и прекрасно лято!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-7628408909885577072013-06-22T14:20:50.465+03:002013-06-22T14:20:50.465+03:00наистина прекрасна рецепта и прекрасни идеи какво ...наистина прекрасна рецепта и прекрасни идеи какво да се приготви за разнообрзие - мерси че го споделихте тук с всички нас - поздрави и до скорооферти за гърция 2013http://www.ikartour.bg/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-78697232301802598982013-06-13T14:26:13.518+03:002013-06-13T14:26:13.518+03:00Благодаря, Ина!
Прегръдки!Благодаря, Ина!<br />Прегръдки!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-20982313705508185692013-06-10T01:06:54.311+03:002013-06-10T01:06:54.311+03:00Всичките ти предложения с бутер тесто са толкова и...Всичките ти предложения с бутер тесто са толкова изкушаващи!<br />И ние сме фенове на това тесто!<br />Прегръдки!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-67026058281509391652013-06-07T11:31:47.558+03:002013-06-07T11:31:47.558+03:00Еви, напълно съм съгласна с теб, че домашното буте...<b>Еви</b>, напълно съм съгласна с теб, че домашното бутер тесто (и не само) е къде къде по-хубаво, но понякога нямаме достатъчно време, което да му отделим и тогава на помощ ни идват готовите от магазина. В Лидл има едно (прясно), навито на руло, при корите за баница и мисля, че може да ти допадне. Другите наистина са компромис, а някои дори не се поглеждат.<br />Така е, <b>Живе</b>! Напоследък съм приятно изненадана - гледам все по-често хората отбягват маргарина, а посягат към маслото и зехтина. Това са и моите мазнини! :)<br /><b>Кате</b>, ще се радвам да ти се усладят! И познала си - ще има още бутерки през уикенда. ;)))<br />Слънчеви и весели почивни дни ви пожелавам, момичета! Поздрави сърдечни!<br /><br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-28297355981469867032013-06-07T10:01:35.765+03:002013-06-07T10:01:35.765+03:00С кренвирш и сирене и на нас са ни любими, обаче н...С кренвирш и сирене и на нас са ни любими, обаче новата форма ме изкуши да опитам и още сега тичам за бутер тесто. Ирма, страхотна си! Тази публикация ми напълни очите! Прекрасни почивни дни и много бутерки:)Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-12320617036155314592013-06-07T09:43:50.440+03:002013-06-07T09:43:50.440+03:00Ирме,и аз без масло не мога-задължително ми се нам...Ирме,и аз без масло не мога-задължително ми се намира в хладилника.Друг е вкуса с него-няма какво да си говорим.Всичко,което си направила от това тесто е вкусно-сигурна съм.<br />Поздрави!Живкаhttps://www.blogger.com/profile/10543770615029967274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-2113247770198131432013-06-07T07:58:02.847+03:002013-06-07T07:58:02.847+03:00Много го обичам, но за съжаление не съм доволна от...Много го обичам, но за съжаление не съм доволна от това, което съм опитвала от предлаганите на пазара. Предпочитам сама да си го приготвя, въпреки, че е времеемко. Прекрасни са всичките ти изкушения и за закуска ще си взема от тези със сирене. Прегръдки от мен с пожелания за прекрасен уикенд! :)Eva Tonevahttps://www.blogger.com/profile/06090303487008951841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-40881767140327940752013-06-07T00:20:06.824+03:002013-06-07T00:20:06.824+03:00Дианка,
Гери,
Марта,
Мъхче,
много сте мили, момиче...<b>Дианка,<br />Гери,<br />Марта,<br />Мъхче</b>,<br />много сте мили, момичета! Благодаря ви за вниманието, отделеното време и топлите думи! <br />Колкото и да отричат някои употребата на масло, все пак си е за предпочитане пред маста и маргарина, от здравословна гледна точка и стига да е качествено, разбира се. От същата точка погледнато, се оказва обаче, че прекаляваме ли с него, лошо ни се пише, така че нека си го хапваме, умерено, за да ни е сладко и да сме доволни по-дълго, нали?! :) Хм, всъщност в разрез с казаните от мен думи трябва да призная, че винаги имам около 7-8 големи пакета във фризера и трудно му устоявам - бухам го в почти всичко. Ама, като ми е слаб ангелът...<br />Прегръдки от мен и пожелания за слънчеви и ведри дни!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-33043726161423400262013-06-06T23:02:31.111+03:002013-06-06T23:02:31.111+03:00Много ми харесва да скролвам по онези спираловидни...Много ми харесва да скролвам по онези спираловидните- уголемяват се някак неестествено;)))<br />Чудесни са, Ирма, макар у дома да се харчат само със сирене;)И задължително масълце;)Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-24528702682756300862013-06-06T22:22:04.371+03:002013-06-06T22:22:04.371+03:00За маслото съм съвсем съгласна - към готвенето с м...За маслото съм съвсем съгласна - към готвенето с масло се привързах след като гледах филма за Джулия Чайлд (с Мерил Стрийп)...а твоите бутерки обещават да се топят в устата:)Martahttps://www.blogger.com/profile/12282881327236588801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-47369971493941426022013-06-06T20:01:59.787+03:002013-06-06T20:01:59.787+03:00Ирма, чета ви и двете с Бети - и на двете се възхи...Ирма, чета ви и двете с Бети - и на двете се възхищавам.<br />А бутерките са прекрасни, аз също много ги обичам. Твоите изглеждат така ароматни и вкусни... И ти желая все повече вдъхновения... с масълце.<br />Сърдечни поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-57523908544057727552013-06-06T18:48:37.627+03:002013-06-06T18:48:37.627+03:00Добре си се завърнала, Ирма,
майските ти отражения...Добре си се завърнала, Ирма,<br />майските ти отражения са невероятни!!!<br />А бутерките са много апетитни, фини и изкушаващи - <br />"с масло" и естествено "не може да не се опитат".<br />Благодаря за чудесните идеи, <br />сърдечни поздрави,слънчеви и усмихнати юнски дни, Дианаdi_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-83739537473318166322013-06-06T03:07:22.897+03:002013-06-06T03:07:22.897+03:00А, изкусителка съм била! А ти каква си? Знаеш ли о...А, изкусителка съм била! А ти каква си? Знаеш ли онази торта с рози как ми е все пред очите, а? :))<br />Благодаря ти, Бети, много си мила! Виж, масло с лимон е прекрасна комбинация - сещам се първосигнално за "Lemon curd" ... а не съм правила отдавна, а имам сега едни пасирани лимони... ААА, ТИ СИ ИЗКУСИТЕЛКАТА! :)<br />Целувки и усмихнато утро! Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-64935174654629827522013-06-06T00:47:55.252+03:002013-06-06T00:47:55.252+03:00Ах, Ирма, каква си изкусителка! Не че на мен много...Ах, Ирма, каква си изкусителка! Не че на мен много ми трябва, де!<br />Обичам тези крехки бутерки! Обичам маслото навсякъде, то е сред продуктите, които винаги имам на разположение в кухнята, като лимона например или...Оф , какво ли няма в моята кухня...<br />Много ми хареса вдъхновената ти публикация!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.com