tag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post6956228160108759052..comments2024-02-10T19:39:37.155+02:00Comments on Sentiments in the kitchen ...: Млечен лучник или грузинска Мобрацула с извара и сиренеIrmahttp://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-72375802060290323792012-08-08T16:29:03.825+03:002012-08-08T16:29:03.825+03:00Благодаря, Роси! По-добре съм наистина, но като се...Благодаря, Роси! По-добре съм наистина, но като се сетя че ми дадоха поръчка да готвя на котлон в тая жега(друго си е да пуснеш фурната и да не стоиш все до нея), пак ще ми призлее ;) <br />А кексчето го правих като на сън, та съм забравила да пасирам плънката и стана наглед не толкова хубаво. Иначе, стои като крем-пита или като чийзкейк, защото тестото е малко, и разделено на двата слоя е само като корички отдолу и отгоре. И е по-добре лука да е само пера.<br />Целувки на теб!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-65387199752469104282012-08-08T13:17:23.703+03:002012-08-08T13:17:23.703+03:00Ирма,много унило звучиш наистина,дано вече си по-д...Ирма,много унило звучиш наистина,дано вече си по-добре,но пък соления ти кекс е съвсем в другата посока-сочен,уханен и с такава хубава коричка,супер е!<br />Сърдечни поздрави от мен,мила!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.com