tag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post1400753594238014437..comments2024-02-10T19:39:37.155+02:00Comments on Sentiments in the kitchen ...: Che bella, Italia! Delizioso Italia!Irmahttp://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-80610927725078876122014-08-05T23:08:15.456+03:002014-08-05T23:08:15.456+03:00Ах, ти, слънчево момиче, как ме сгря от далече! :)...Ах, ти, слънчево момиче, как ме сгря от далече! :) <br />Благодаря за доверието, Аля! Рецептата е много сполучлива и вярвам, ще ти хареса много! <br />У нас мина предната седмица, но до края на сезона със сигурност ще се повтори.<br />Прегръщам те силно, мила!<br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-11367585301576180802014-08-05T22:52:26.731+03:002014-08-05T22:52:26.731+03:00Добре дошла, Милена! И благодаря! :)Добре дошла, Милена! И благодаря! :)Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-8750429952047194052014-08-05T21:40:10.599+03:002014-08-05T21:40:10.599+03:00Ирма, от няколко дена го гледам туй нящо...и все н...Ирма, от няколко дена го гледам туй нящо...и все не ми стига време да напиша, по точно да опиша възторга си от такава вкусотия. Гледам снимките и се облизвам. Сега е сезона на патладжана при нас и ще го направя тези дни. <br />Прегръдки от Баку!Aurelia Nasirovahttps://www.blogger.com/profile/06481415412266451381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-66886682953348622222014-04-30T17:54:29.408+03:002014-04-30T17:54:29.408+03:00http://ricette.giallozafferano.it/Parmigiana-di-me...http://ricette.giallozafferano.it/Parmigiana-di-melanzane.html <br />италианците правят нещо подобно ,но без кайма и се казва пармиджана ди меланзане. Страхотен блог ! Поздрави !<br />Милена Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-80785647934286591752012-08-06T23:57:38.213+03:002012-08-06T23:57:38.213+03:00Да, Роси има много общо с мусаката от патладжани. ...Да, Роси има много общо с мусаката от патладжани. Личи си кой я е готвил ;-) Започнах с идея за лазаня, каквато я правя винаги (<a href="http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,5496.msg168065.html#msg168065" rel="nofollow">тук съм показвала</a>), но реших да е с патладжан, после отхвърлих идеята за корите, но пък ми се искаше да се готви в индивидуални порции...и се получи това. Абе, точно си е лазаня, ама без кори - в мусаката няма сирене, кашкавал :-) Но пък, колко му е някой да е правил същото и да е писал мусака. Като се замисля, италианците му кават "Лазаня с/от патладжан", пък при нас, на Балканите е мусака. При мен водеща беше натрапчивата мисъл за италианска вечеря. Благодаря за похвалните слова! Прегръдки и за тебе, Роси!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2479990726073067861.post-28650609814379534602012-08-06T12:29:33.156+03:002012-08-06T12:29:33.156+03:00Ирма,направила си нов прочит на лазанята без кори ...Ирма,направила си нов прочит на лазанята без кори за лазаня :) .Мислех,че може поне да си ги заменила с кори за баница,но и това не е,по-скоро ми наподоби на патладжанената мусака на Пепи,но в друг порядък :) .<br />Както и да се казва обаче е много вкусно,убедена съм при тези продукти!Много кокетно си подредила ястието,моите адмирации за търпението и желанието,мила!<br />Прегръдки и хубава седмица!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.com